« Bloemlezing (41) Heerlijk Helder Haa-twee-oo | Hoofdmenu | Greetings from... »

08/07/2007

Reacties

Nico

In dat prachtige blad mis ik een paar bladzijden die handelen over het voetbalbolwerk Leiston. Wat zich daar allemaal afspeelt en speelde kunnen wij niet bevatten, zo was daar een mannetje die alle wedstrijden van zijn favoriete club te voet volgde, uit en thuis meneer!! Heeft u weleens van Newcastle naar Ipswich gewandeld? Ik dacht het niet he...

Michiel

Leiston speelt sinds 1986 helaas geen enkele rol van betekenis meer in de voetballerij. Daarvóór trouwens ook niet.

Michiel

Ik weet trouwens over welk mannetje u het heeft; hij heet Barry Emmerson. Hij heeft - en dat is het meest bijzondere van alles - die krankzinnige afstanden afgelegd op... witte ziekenhuisklompen! Eén keer is dat faliekant misgegaan. Toen hij, nota bene in het nabijgelegen Norwich, een oranje stoplicht wilde 'pikken', verloor een van die lopertjes het contact met de voet, waarna het mannetje een moment dwars op de achterkant van zijn klomp kwam te staan. Daarna gleed hij in één vloeiende beweging terug in de klomp, als Gods woord in een ouderling. Een buitengewoon spectaculaire move was dat; ooggetuigen spreken nog altijd vol ontzag van de 'Barry-shuffle'.

Controleer uw reactie

Voorbeeld van uw reactie

Dit is slechts een voorbeeld. Uw reactie is nog niet ingediend.

Bezig...
Uw reactie kon niet worden ingediend. Fout type:
Uw reactie werd gepubliceerd. Nog een reactie achterlaten

De letters en cijfers die u invulde kwamen niet overeen met de afbeelding. Probeer opnieuw.

Als laatste stap voor uw reactie wordt gepubliceerd, gelieve de letters en cijfers in te vullen die die u ziet in de afbeelding hieronder. Dit voorkomt dat automatische programma's reacties achterlaten.

Problemen met het lezen van deze afbeelding? Alternatief bekijken.

Bezig...

Laat een reactie achter

Uw informatie

(Naam en e-mail adres zijn vereist. E-mail adres zal niet worden getoond bij de reactie).